Cautare

909 de rezultate pentru "stiri radauti" (7.37 secunde)
Eu nu fac speculatii de dragul de a aparea in ziare sau de a produce stiri", a mai precizat Blaga.
Elena Udrea a cheltuit 3 milioane de euro ca s-o vedem tot timpul la stiri, calare pe cal, cu fluieru-n gura, dandu-se in leagan cu Pinalti.
ro, care il pupa in fund pe Basescu, a spus eronat ca eu comand stiri. Oricum Basescu va pierde la prezidentiale", a precizat edilul Constantei.
Stirile despre noi masuri ale guvernului, despre inaugurarea unor drumuri care se rup a doua zi dupa inaugurarea de catre primul ministru, despre noi reusite ale presedintiei sau chiar stiri despre noi procese intentate oamenilor altor partide.
Acesta e textul informativ, preluat de unele televiziuni de stiri (in mod special punctul 2). Raspuns, tot pe puncte: 1.
Conform ultimei stiri pe aceasta tema, Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit sambata la Brasov cu prietenii sai din judet pentru a discuta despre intentia sa de a candida la presedintie.
Cele trei partide parlamentare care fac o alianta majoritara, PSD-PNL-UDMR, ONG-urile responsabile, sindicatele care aduna mii de oameni in manifestari de protest, posturile TV de stiri trag semnale de alarma.
Pana la momentul difuzarii acestei stiri, echipa de campanie a lui Traian Basescu nu a dat vreun semn in legatura cu existenta acestui site.
"De asemenea Elena Udrea este considerata cel mai puternic politician din Romania, dupa presedinte, din cauza legaturilor ei cu Basescu", adauga prestigioasa agentie de stiri.
O societate dezvoltata asa ar proceda, pana cand televiziunile de stiri ar falimenta, daca ar continua sa mizeze pe rating din derizoriu.
Pe site-ul de stiri Pro TV, cititorii au postat comentarii dezaprobatoare la adresa presedintelui Traian Basescu, care a petrecut in direct de Revelion si a facut urari intr-o maniera considerata fariseica de cititori, dar stropite din belsug cu sampanie.
Daca posturile de stiri, intr-un moment al anului in care marile subiecte lipsesc, n-ar fi dedicat atat spatiu acestui scrutin, e sigur ca participarea la vot ar fi fost mai mica de 25%.
Pana la ora publicarii acestei stiri, Marian Vanghelie nu a putut fi contactat pentru a confirma autenticitatea inregistrarii.
Foamea de evenimente a televiziunilor de stiri, intr-o societate a spectacolului, a nascut monstri. Sigur, ajuta si faptul ca de ceva vreme PSD este un balamuc vesel, in care dramele nu trec dincolo de un trimis la origini.
Pandele a venit la Congres decis sa provoace scandal, avand in vedere ca sedinta este transmisa in direct la televiziunile de stiri.
Insa, cel mai important pentru beneficiarul principal al acestei povesti (ghiciti voi care este ala),este sa plece nu toti odata ci pe rand, astfel incat partidul sa fie tocat marunt la stiri in fiecare zi, pana se va face praf.'
Daca aceste stiri sunt "intoxicari", atunci de ce nu este publicat buletinul medical complet al starii de sanatate a presedintelui Romaniei?
Intreaga zi am citit stiri, printre actiunile in care am fost implicata, fiind in campanie in Ramnic unde am sustinut un candidat tanar la primarie, Bogdan Pistol.
Un site de stiri afirma ca, de data asta, exista motive intemeiate ca motiunea sa fie votata cat mai repede:
De ce sa fie vulnerabilitati ale sigurantei nationale trusturile de presa care duc campanii murdare, cei care raspandesc stiri false, si nu poate deveni o vulnerabilitate, si inca una serioasa, "trustul" de la Cotroceni, Traian Basescu, cel care in ultimii 5 ani si 6 luni a dus cele mai iresponsabile campanii propagate prin media si a transmis, tot prin media, cele mai ridicole minciuni.
google-analytics.com